Vecka 4.

- "Men det finns ju med pingviiiiiiner!!!"

Idag är rubriken hämtad från min kära granne Carina, som tyckte att jag definitivt måste ha spis-lock tills jag flyttar, och tyckte att det fanns sååå många fina att välja på! :D (Nej, jag tänker inte köpa spis-lock! :D)



Den här veckan har jag faktiskt gjort en hel del! I torsdags blev det en tripp till Flen med mammsen, och fika med Stefan! Och i fredags var jag hos Stefan och hjälpte till att packa inför hans flytt i lördags! Sen blev det då lördag, då åkte jag till Stefan igen och hjälpte till att packa upp sakerna igen fast i nya lägenheten, sen blev det förfest där, då vi spelade ölspelet och hade skoj typ! Sen drog vi till amazon och festade som sjutton! ;) Många roliga bravader blev det faktiskt! :D Vi diskuterade givakt och morgongivakt med Kalle och såntdär! ;D HAHA! Sen blev det eftefest hos Stefan, och när den dog ut åkte vi till Helena, där jag sov över! Vaknade i söndags morse av att jag hörde lillasyster Mirjam sjunga imse vimse spindel! Såå himla söt! ;D Så det var bara att masa sig upp och fixa sig, så drog jag och Helena till Stefan och "hjälpte till" att flyttstäda (vi tittade kanske mest på ;D)! Sen åt vi pizza med Kalle och tokade oss, eftersom han åkte tillbaka till lumpen i söndags kväll! Så i söndags kväll skjutsade Helena och Stefan hem mig, och vi kollade på "Cars" här hemma! Såå jävla skön film! ;)
Och sen blev det ny vecka, jag tog det mest lugnt hela dagen i måndags, tills på kvällen när Helena och Elin kom hit och bara tog det lugnt och snackade skit halva natten! Och igår så var jag, mamma, och Jenny på ljusparty hos Nea! Det finns sååå mycket fint som man skulle vilja köpa, men det är ju fina priser på grejjerna åxå! Ehm! ;D Och idag är det då onsdag, idag var Emmisen här, såå kul, har inte träffat henne sen innan jul, vilket är på tok för länge sen tycker jag! Så vi bytte julklappar och fikade och bara tog det lugnt, härligt som sjutton!

Ja, det var min vecka det typ!
På fredag ska jag och mamma ta en tripp till flen igen, och nån dag i helgen ska jag försöka ta mig in till e-tuna och handla smågnojjs till lägenheten, det lär ju bli trevligt! :D




Näh, nu orkar jag inte skriva mer! Byye! :P