Jag är i Sthlm och myser precis som bilden...

2012-04-29_07_27 (MMS)

Jag är i Sthlm och myser precis som bilden visar! Underbart är det! Nu ska vi fixa och klä oss och sen ska vi gå ner till Bromma Blocks! Jag har sett på reklamen att xxl har löpartights billigt så det tänkte jag titta på! Och förutom det tänker jag gosa och pussa massamassamassa med grisen!


I wish!

Jag önskar mig lite inspiration! Jag önskar att jag var inspirerad att göra upp ett mål att sträva mot, och jag önskar framför allt att jag var inspirerad till att vara kreativ och skapa.. Men inget lockar.. På nåt sätt måste jag väcka det!

I natt har jag drömt jättekonstigt! Jag vet mycket väl vad jag drömde och om vilka, men scenariot var helt främmande! Ändå kändes det jätteverkligt! Knepigt att jag ibland påverkas så mycket av vad jag drömmer..


Onsdag, Torsdag, Fredag...

Och efter det kommer LÖRDAG! Och vad är så bra med det då!? Jo då tar jag tåget och åker till min syster och min gris! Så stannar jag förhoppningsvis och troligtvis till Tisdag!
Jag har inte träffat dom på en månad nu, så det ska bli fantastiskt!

Med en bra dag följer flera!

För idag har jag haft en jättetrevlig fikastund hos bästa Älin med Petra, Ebba och Charlie! Älin hade bakat supergod kladdkaka som hon bjöd på, lyx!

Idag har jag haft en himla himla bra dag! ...

2012-04-22_20_33 (MMS)

Idag har jag haft en himla himla bra dag! Först har jag fikat med Fredrik, Jack och Åse, supertrevligt var det! Samtidigt startade jag ett par maskiner tvätt, och runt 14 hämtade bästa pappsen upp mig för att åka till västerås och hämta sängram! Vi hade jättekul och pratade om allt och inget, lyssnade på musik och åt på max, kvalitétstid! <3 När jag kom hem gick jag till bästa mamma och lagade och åt mat, efter det satte jag ihop nya sängramen och ställde på plats, det blev så bra (se bilden)! Sen kom en köpare och hämtade min gamla sängram! Efter det har jag hunnit med att hämta tvätten och sen tagit en liten svängom med dammsugaren! Som sagt, himla bra dag! :)


Den snabba Lördagen!

Guu vad fort den här dagen har gått, undrar om det är för att jag tog sovmorgon??
Jag har i alla fall hunnit med att gå till affären med Fredrik och Jack! Vi fick för oss att ta en längre promenad när vi ändå var ute, och gick ner mot hammarvallen! Där var det mässa, och utanför stog inte mindre än tre brandbilar! Gissa om det var spännande och roligt att få titta på!?
Efter det har jag ramat in lite foton och ätit mat! Nu ska jag ta en kopp kaffe och sen skruva isär min sängram (som jag har tänkt att sälja)! Resårbotten får stå på golvet i natt, för i morgon ska jag åka med min pappsen och hämta en ny sängram! Sen ska jag ta en dans med dammsugaren och moppen innan jag slänger mig i en dusch och sen sängen!

Fredagsmyyyys!

Vi hade verkligen trevligt hos Älin igår! Som vanligt pratade och skämtade vi om allt möjligt! Vi pratade om varningslarmet som finns överallt och som dom testar första måndagen varje månad kl 15, vi kom in på det för att Petra aldrig hört det.. Och sjukaste grejen är att jag vaknade av det runt kl 06 i morse! Men det verkar inte varit nåt allvarligt, för jag hörde aldrig slutsignalen och det står inget om det nånstans.. Kanske nåt tekniskt fel..

Jag lånade 2 böcker av Älin! Efter att jag mmsat bilden på mina strumpor tänkte jag att jag skulle börja läsa i Varför gråter inte Emma?, jag skulle bara läsa några rader.. Men jag kunde inte släppa boken! Fy så hemskt! Boken handlar om barnmorden i Arboga.. Jag kan inte ens föreställa mig hur hemskt det måste vara, läste och läste ständigt med en klump i magen!

Min lördag ska jag spendera med att pyssla hemma!

Hm, telefoner och/eller bloggar är knepiga...

Hm, telefoner och/eller bloggar är knepiga, nu när jag mmsade till bloggen kom mmset från här om dagen och det nya fram!


GRR, idag har jag haft på mig mina sjukt s...

2012-04-20_23_14 (MMS)

GRR, idag har jag haft på mig mina sjukt snygga rosa monsterstrumpor! Med i bild ser ni också mina sjukt sköna pyjamasbrallor! Och när pyjamasen är på är det dags att sova! God natt!


Molnen ser oroväckande ut! Men träningsklä...

2012-04-18_12_37 (MMS)

Molnen ser oroväckande ut! Men träningskläderna är på så nu drar jag ut med petra!


Himlans skön fredag blev det! Först skulle...

Himlans skön fredag blev det! Först skulle vi till Norrköping och dansa på borgen, men skjutsen uteblev! Det gjorde dock inget alls, för jag, Jenny och Petra är hos Älin och har myskväll! Vi ser på let's dance och dricker Loxton (alkoholfritt) och äter snacks! Alldeles perfekt fredagskväll!


Klockan är nollett.trettio och jag har för...

Klockan är nollett.trettio och jag har förgyllt senaste timmarna med jätteångest-attack! Går över gör det ju alltid, men så ska jag återfå lugnet och lyckas slappna av också! I morgon tänker jag ha sovmorgon!


Hallååå mms:et?

Jag mmsade en bild till bloggen tidigare idag innan jag skulle ut och gå med lilla P, den har visst inte dykt upp här! I alla fall så tog vi en rask och låång promenad, det var det skönaste på länge! Måste ta och orka mig ut oftare!

Firande!

Idag har vi firat "moster Bibbi" på födelsedagen! När mamma slutade gick vi dit och blev bjudna på god mat och gott fika! Presenter fick hon redan i söndags, nämligen blommor till hennes balkonglådor! Både presenten och vårat sällskap uppskattade hon mycket! Desstom såg vi till att skypa med Systeryster och Grisen i mobilen, det tyckte hon var häftigt och roligt!


Såhär såg det ut när vi skypade med Grisen i Söndags!


Appropå fixa hemma!

Jag har en brunbeige fårfäll hemma! Det skulle vara sååå snyggt med engrå i stället faktiskt... Synd att det är jäääääättedyrt med äkta fårfällar! Den jag har fick jag, så jag är mycket nöjd ändå fast den är beige!

Idag har jag varit och köpt en ny (fast be...

2012-04-16_18_13 (MMS)

Idag har jag varit och köpt en ny (fast begagnad) spegel! Sjuuuukt snygg! Om ett par veckor ska jag hämta en ny sängram! Wooo vad bra det blir! Det enda som behövs nu är nya tapeter, ny tv och tv-bänk, nytt bord och kanske lite annat jox, en sak i taget så blir det nog perfekt!


Det här har blivit min nya standardfrisyr!...

2012-04-13_13_42 (MMS)

Det här har blivit min nya standardfrisyr! När jag inte orkar/inte får håret ligga snyggt utsläppt så gör jag alltid en utbakad fläta i luggen och avslutar med toffs bak! Ganska mycket finare och roligare än att bara slänga upp en hästsvans! :)


Dumma tråkiga regn!

Och jag behöver gå ut... Lika bra att ta tag i det idag, och inte vänta till nästa vecka!

För övrigt borde människor skaffa lite köp-och-sälj-vett på nätet! Det är väldigt tröttsamt med människor som lägger ut annonser men inte svarar, och ännu mer tröttsamt med människor som svarar att saken är såld, eeh ta bort annonsen då!
Nu önskar jag mig en helt ny säng i stället, en större! Men jag vill utöka garderoben också.. Äsch, det där löser sig! Nu skulle jag fixa mig och gå ut ja...


Leta leta!

Jag vill ha en sängstomme! En alldeles speciell har jag letat efter länge, och jag kan inte köpa den ny för just måttet som jag vill ha har utgått ur sortimentet! Jag kikar på blocket till och från för att se om den dyker upp, och nu finns det två stycken ute!!! Den ena mailade jag på i måndags men har inte fått svar, och den andra mailade jag på idag och nu håller jag alla två tummar för att den ska finnas! Den jag mailade på idag har dessutom ett himla bra pris! Om den finns ska det bara ordnas med sjuts för att hämta den! Körkort och bil hade inte varit dumt ibland, men det ska jag ordna i framtiden!

Förutom att spana efter saker jag vill köpa så säljer jag saker också! Jag ska sälja mitt wii, och idag la jag ut inte mindre än 28 plagg från garderobsrensning på facebook! Tänk vad det ligger och skräpar saker i garderoben som inte ens används! Dessutom fina grejjer och mycket grejjer som jag inte ens har använt! Galet!

Sötbollarna!


Såhär hittade jag mina fina bollar idag!
Ord känns överflödiga!


Fint så!

Idag har jag spenderat eftermiddagen med att storstäda mitt badrum! Jag har gnuggat med svamp från tak till golv! Såå rent och fräsht blev det, och såå skönt känns det i kroppen!

Jag har pratat lite med Grisen i telefonen också, och senare ikväll pratade vi en stund på skype! Han är så underbar, jag kan inte ens förklara hur härlig han är! Finaste i hela världen!

Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag säkert se nåt på datorn innan jag lägger mig!


Tråkiiigt!

Jag sitter hos mamma med min dator i knäet och glor på let´s dance! Egentligen är det inte så kul alls, men jag har ingen lust att göra nåt annat heller!

Igår var jag och Petra på amazon och kollade på folk och dansade lite! Så idag har jag lyxat till det och sovit längre, sjuuukt skönt! Resten av dagen har jag sprungit upp och ner till tvättstugan! Innan jag lägger mig ska jag bädda rent, det är nästan det bästa som finns att lägga sig i en renbäddad säng!

I morgon ska jag ordna till det med en ordentlig städning! Ska ordna till stöket i garderoben, dammtorka, dammsuga och tvätta golven! (Ja, det är rejäl städning för det är faktiskt allt som behövs!)

Hjärtat!


Den finaste lilla påsk-grisen ever!

Glad påsk!


Louis Ghost, I LOVE YOU!

Idag har jag spenderat dagen med Lilla P i Stockholm! Där har vi hängt på stan och kollat, och så blev vi stylade och fotograferade på The Studio! Jag köpte inga bilder, men det var en riktigt rolig upplevelse!

I alla fall så fanns en Louis Ghost stol från Kartell i studion!!! Baah, jag har varit riktigt riktigt sugen på en Louis Ghost ganska länge nu, den är ju så snygg, men den är ju också så himla dyyyyr (ca 2800 kr närmare bestämt)! Jag blev verkligen inte mindre sugen på en nu, för den kanske inte ser så bekväm ut, men det var den verkligen! Jag får ta och spara ihop några kronor till en kanske...


Fina fina Louis Ghost!


Fina fina Petra och jag!