Baaah..!

Jag tänkte att jag kanske borde blogga..
Så jag loggade in och klickade på nytt inlägg..
Fast jag har inget att skriva om just idag..
Så jag skiiiiiter nog i´t! :D

Julmarknadshelg!

Igår när Helena, Grisen och jobbarkompisarna kom så gick vi direkt till julmarknaden vid Häst och hund! Mycket trevligt och V fick gå själv och hålla min hand, vi såg tomten men V vågade sig inte ända fram så vi kikade och vinkade på lite avstånd!
Efter den lilla turen där gick vi vidare till loppis på Amazon där vi kikade en stund!
För min del blev det inget shoppat på nåt av ställena, V däremot fick en enorm lastbil som han höll hårt hela vägen hem! När vi kom hem var det mestadels Fia-Fia-Fia hela eftermiddagen, inte mig emot! Med tanke på att det inte blir så ofta så umgås jag mer än gärna mycket med Grisen, speciellt när han själv visar att han vill umgås! :)
Medans jag och V lekte med lastbilen åkte Helena och jobbarkompisarna till lager157. När dom kom tillbaka åt vi mat, sen blev det lite till bus! En kopp kaffe och flera pussar senare så begav dom sig hem!

   



          

Idag har det varit tvätt-dag! Men vi har också hunnit med en tur till julmarknaden i Violengången! Inte heller idag shoppade jag nåt! Däremot spelade jag på chokladhjul och vann en 200 grams marabou! Lyllos mig!


Fredagsmys med knä-katten!

Idag har jag spenderat dagen med att gå fram och tillbaka till ica ett par gånger med mamma! Har också fikat med Jenny och Nellie, och så har vi gått till Birgit en sväng!
Efter det har jag advents-städat och bytt gardiner! Fint så!

Och när vi var på ica gick stängdes min mobil plötsligt av sig, och startade inte igen (batteriet är fullt). Så den är visst död! Men frukta icke, jag ska få låna en annan som kommer imorrn! Får se om jag har alla nr kvar bara!

Just nu sitter jag och slösurfar och tänkte att jag strax ska torka håret, men jag har inte hjärta att resa mig upp för Rufus (som i vanliga fall inte är så mys-sugen) har lagt sig till rätta i mitt knä och somnat!

Och i morgon kommer Systeryster och Grisen och två jobbarkompisar till Syster! Om jag ska pussa på grisen!? Typ hur mycket som helst ! ! ! Så ska vi gå på julmarknad och prylmarknad också!

Kanske bäst att torka håret då så jag kommer i säng snart!

Busselullar!

Idag har jag bakat fula (mindre estetiskt tilltalande, haha) men goda lussebullar! Ska baka fler innan jul, ska också baka skurna pepparkakor innan jul! Det är ju några veckor kvar tack och lov! Jag har fortfarande bara köpt en enda julklapp, pust, hur ska det här gå!?

Tunga axlar!

Jag hatar att erkänna att jag är svag, och jag hatar att erkänna att jag behöver hjälp! Jag hatar att känna mig svagare när jag tar emot hjälp, precis som att jag inte klarar mig själv.. För jag vill klara mig själv!
Jag vill inte förlita mig på att nån eller nåt ska finnas där om jag faller, för egentligen finns bara jag för mig. Men ibland går det bara inte framåt alls, och jag måste göra nåt åt det.
Jag bär gärna andras tyngd på mina axlar, men låter ingen hjälpa mig att bära min.
Jag vill inte låta nån bära.

Sture-mysis sover, Rufus vill inte vara me...

mms_img53986 (MMS)

Sture-mysis sover, Rufus vill inte vara med utan sover i deras säng, och jag kollar serier på datorn! Så ser kvällarna ut hos mig!


Vuxenpoäng!

Varje dag (eller i alla fall Måndag-Fredag i den mån jag är hemma) 19.00 ser jag på Svt, närmare bestämt på Vem vet mest! Vuxet värre! På Torsdagar framöver så kommer jag också sitta bänkad från 19.30 då Fashion har säsongspremiär!
Äntligen!

Planerar helgen!

Det är måndag och jag funderar på helgen! För att gå in mer i detalj så funderar jag på att baka i helgen, busseslullar (som Älin skrev i en kommentar för lite sen) och pepparkakor, så det finns hemma tilll advent! Det lär väl hinna ta slut och behöva bakas en gång till innan jul kanske, och julgodis behöver jag nog göra också!

Jag har lite svårt att greppa att det är 1a advent om 2 veckor, ingen julstämning har riktigt hittat in hos mig..
Den kanske kommer efter att jag har bakat! Eller så kanske jag behöver dricka mer julmust!

I heart O.P.I!

De flesta som känner mig vet att jag är helt galen i nagellack och att måla naglarna i diverse olika färger! O.P.I är ett nagellack som jag är riktigt förälskad i! Priset ligger väl i klassen mellandyrt (fast jag kallar det skitdyrt), det kostar 150 kr för en flaska (vissa specialkollektioner kostar mer), och om jag hade mer pengar att spendera skulle jag troligtvis köpa väääldigt många lack! O.P.I´s färger är riktigt klara och fina med mycket pigment, dom flyter ut snyggt på nageln och dom håller!

För övrigt kan jag tala om att chokladen faktiskt inte är jätteäcklig! Den är inte den godaste jag ätit, men absolut inte äcklig heller!

Eftersom jag ändå tydligen ska fortsätta v...

mms_img65014 (MMS)

Eftersom jag ändå tydligen ska fortsätta vara sjuk kan jag ändå ligga på soffan och bli tjock tänkte jag.. Den här såg och lät god ut tyckte jag, men där hade jag visst fel för den föll mig inte i smaken..


Inte alls!

Jag är inte alls piggare idag! Fortfarande ont i rygg och nacke (och resten av kroppen), ont i halsen och hostar, supertäppt i näsan, snoret rinner och jag nyser hela tiden... Och om 10 min är det dags att köra igång maskinerna i tvättstugan..

Fy fan!

Förkylningens mästarinna!?

Jag trode att jag höll på att bli frisk.. Jag kände mig piggare och det enda som fanns kvar var lite ont i halsen och hosta.. Men nu helt plötsligt är jag supersnorig och täppt och känner mig döende igen! Vad hände??
Jag vill göra saker, umgås med vänner till exempel.. Det går inte så länge jag är sjuk, för jag vill ju inte smitta ner dem (eller deras barn)! Träna vill jag också, jag behöver springa av mig energi på crosstrainern (fast jag är dödstrött, men det är inte samma energi)!

Suck och pust!
Ikväll tänker jag ta värktablett (jag som aldrig tar tabletter!!!) och lägga mig tidigt!
Hoppas att jag är piggare imorrn!

Tandlossning!

Idag har en av mina älsklingar (har inte lyckats se vilken av dom) tappat en tand!
Jag smsade min mor
"Iiiiiiiiiuuuuuuh, en av katterna har tappat en tand !!!!"
"Hur ser du det?"
"Det låg en blodig tand i sängen!"

Alltså av alla ställen som finns, måste den verkligen tappa tanden mitt i min sköna säng?! Onödigt! Eftersom jag inte vet vem som tappat den ska båda få extra mycket kärlek ikväll (trots att dom vält omkull min stora spegel så träställningen/ramen till den gått sönder ! ! !) det är ju läskigt att tappa tänder!

Och idag har jag fått brev från tandläkaren, som tycker att dom vill ha besök av mig. (Can you blame them!? Vem vill inte ha besök av mig!?) Tandläkaren är dock inte ett av mina favvis-ställen att besöka! Men det är väl bara att bita i det sura och gå dit.. När jag varit där lär det dröja länge igen, jag har (och har alltid haft) oförskämt friska tänder!

Och eftersom katterna nu vält omkull min stora spegel så kan jag lägga till en önskan till Tomten! En stor väggspegel! Vit såklart! Nåt sånthär tänker jag mig (fast jag ska ha den på andra ledden):


Kära Tomten!

Det börjar bli dags för önskelista va?

Jag önskar mig
- En tv (typ platt, ca 37 tum, eller större)
- En tv-bänk (vit hemnes med 3 lådor, Ikea)
- Helvita sängkläder i ekologisk bomullssatin
- Pengar (såklart, alltid uppskattat)
- Kivis (ljusluktor 6cm, färgerna klar, grå och röd, Iittala)
- Presentkort (på bra saker, typ hemtex, ikea och sånt)

Mest massa dyra saker som risken är ytterst liten att jag får! Men å andra sidan så skulle jag bli glad av typ choklad och en trisslott också!

Jag har för övrigt bara köpt en enda ynka julklapp än så länge.. Till Vincent såklart! Ska väl försöka hitta nåt litet till alla som ska få, det är ju några stycken numera!

             

And I just can´t look...



...it´s killing me.


Bra helg!

I helgen trotsade jag min förkylning och gick till Lilla P på för-förfest, sen till A på förfest och efter det till Amazon för att skaka rumpa! Så rackarns kul, och verkligen välbehövligt att komma ut och släppa loss!

I veckan ska jag ringa läkare här och ringa läkare där.. Det blir nog bra när det blir gjort, men fast jag vet att det är viktigt så tar det emot.. Jag kommer vara nöjd när jag har gjort det!

Och appropå ingenting så är det nu ett halvår sen jag slutade röka! Jag säger fuck jantelagen och skryter om hur duktig jag är och hur stolt jag är över att jag har slutat! (Det är aldrig meningen att trycka ner andra med mitt skryt, var och en gör det bästa dom kan av sina förutsättningar! Men jag klarade att sluta fast det var svårt och därför vill, får och tänker jag fortsätta vara stolt!)


Sämsta mobilkameran ever har jag, men jag ...

mms_img72785 (MMS)

Sämsta mobilkameran ever har jag, men jag ville visa att mina bäbisar har lagt sig i sitt lilla krypin! Jag tror att dom verkligen gillar den!


Mina klagomål!

Jag har gnällt och gnällt om att jag är så okreativ, men så håller jag på och knåpar ihop massa pappersblommor! Jag har med andra ord inget alls att gnälla över.

Jag skulle nog skriva nåt lite roligare egentligen, men jag har glömt vad det var.. Jag får skylla på att jag är tjock i huvudet av den ihållande förkylningen.. Eller på katterna som rusar omkring värre än vilda tjurar och stjäl min uppmärksamhet..

Nu tänker jag ta en dusch!

Ytterligare en pappersblomma!

mms_img68042 (MMS)

Ytterligare en pappersblomma!


Om.

Om jag hade en himlans massa pengar,
och absolut inget viktigare att lägga pengarna på..
Då skulle jag kanske köpa
det här!
Kanske.

Och kanske massa andra onödigt dyra saker också..

In my field of paper flower. Har testat at...

mms_img41076 (MMS)

In my field of paper flower. Har testat att göra en blomma av ståltråd och papper, den blev sådär.. Stog i beskrivningen att man ska använda "tissue paper", tror dock att jag behöver servetter med mer stadga, eller kanske att det skulle bli fint med silkespapper! För att vara första gången jag provar är jag iaf nöjd!