Det är såhär det händer!

http://www.collegehumor.com/video:1758889

Jajjemen, ta er en titt på den verkligheten! ;)

Jag är ganska dålig!

Mer korrekt: Jag är fruktansvärt dålig... På att uppdatera min blogg, och på att skriva intressantare inlägg! Det är som det är med det där. Och för den delen så borde jag verkligen lägga ner tid på att göra en ny design på bloggen, en egen design! Och slippa ha den här skitfula rosa som jag har nu! Jag borde dessutom byta ut profilbilden, eftersom den är från säkert minst ett halvår sen! Men framför allt borde jag kanske satsa på intressantare inlägg, vilket kan bli marigt, eftersom hjärncellerna verkar ta kaffepaus så fort jag slår mig ner vid datorn! Men oj, på kvällarna när jag ligger och filosoferar finns det spänannde saker i huvudet, ofta saker som skapar diskussioner bland folk, och saker som faktiskt kan vara kul att läsa, och kommentera! Det kanske kunde vara bra med papper och penna när jag filosoferar, så kan man kanske få ner några ord att börja med innan man sätter sig vid datorn? 


Idag blev det en tripp upp till skolan för att välja kurser inför vårterminen, men inte blev det några kurser valda! Det blev lite kikande i kurskataloger, och det fick ju tankarna att gå åt ett helt annat håll! För i stället för att plocka ihop kurser inom vårdblocket fick jag reda på att  jag kan läsa ett "program" på Åsa folkhögskola i Sköldinge! "Programmet" heter
textilkurs och är på ett år. I det får man jobba med tyger, tygkunskap, lin, ull, vävning, sömnad, sömnadsteknik, textiltryck, designteckning, mönsterteckning, och modedesign med mera! Och i slutet av kursen får man göra ett projekt, till exempel en modevisning, utställning, eller liknande! Nackdelen med det är då att jag kommer bli tvungen att kämpa mig iväg med den där jävla bussen, och åka fram och tillbaka varje dag! Klarar jag det? Vad är det egentligen som sätter stopp för det? Det är ju faktiskt bara jag, och mina tankar! Och det är ju faktiskt inom design och mode jag vill jobba, så varför inte sikta in sig på det från början, i stället för att hålla på att dra ut på det ännu längre! Jag vill, verkligen, det vill jag!
Senare under dagen gick jag med Helena upp till Nea! Där busades det mest med Mirjam och så lagade jag mat! Nea lärde mig att laga tacco-paj, från början, alltså gjorde jag degen och allting själv, inga färdigköpta mixer eller nåt! Och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med resultatet! Det var ju ingen annan som klagade heller, men det skulle de bara våga! ;)


Men nu så är det strax dags för ett avsnitt av sex and the city (på 3an), och sen blir det sängen!





image29

Idag var Mirjam supergosig!

I brist på annat att skriva?

FÖR 10 ÅR SEN
1. Började jag i 6an!
2. Träffade jag två av mina idag bästa vänner!
3. Sjöng jag i kör!


FÖR 5 ÅR SEN
1. Hängde jag på vattenskidklubben!
2. Hittade jag på massor hyss med Älin!
3. Flyttade pappa ut!

FÖR 3 ÅR SEN
1. (3,5 å sen) föddes Simon!
2. Tog jag studenten!
3. Var jag och såg Kent på stadion med Emma och Lovisa!


FÖR 2 ÅR SEN
1. (2,5 år sen) föddes Mirjam!
2. Mådde jag inget vidare och var sjukskriven!
3. Försökte jag ta hand om mig själv!

FÖR 1 ÅR SEN
1. Var jag tillsammans med A!
2. Festade jag troligtvis varje helg!
3. Planerade jag flytt!


FÖR ETT HALVÅR SEN
1. Flyttade jag till flen!
2. Tröttnade jag på flen!
3. Längtade jag efter sommaren!


FÖR EN MÅNAD SEN
1. Hjälpte jag Helena och pappa att flytta!
2. (och lite till) fick jag veta värsta hemligheten!
3. Fyllde min syster Rebecka 15!

IGÅR
1. Farsdags-fikade jag hemma hos Nea!
2. Lessnade jag på snö!
3. Åt jag middag hos gammelmoster Birgit!


IDAG
1. Har jag städat!
2. Var jag på dåligt humör (men det gick över)!
3. Har jag pratat med Erika i telefonen 1 timme!

IMORGON
1. Ska jag umgås med Älin!
2. Måste jag plugga!
3. Ska jag prata i telefon med Erika igen!






Spännande va? =D