Nyår igen!

Jag ska spendera min nyårsafton på mammas soffa, jag tänker bara slöa! Min mage har gått på strejk, och därför också jag.. Men slipper jag fira som för två år sen (magsjuk, kräkandes inne på toa) så är jag nöjd! I år blir det inga fyrverkerier nere i sveaparken, kommunen ska tydligen spara in! Men man slipper ju gå ut i kylan i alla fall, haha! =D

2009 har varit ett omtumlande år med många stora händelser, både bra och dåliga! Det känns för en gångs skull så skönt med ett avslut! Jag ser fram emot 2010, och många nya utmaningar och äventyr! Livet blir vad man gör det till, och jag tänker göra allt jag kan för att livet ska bli som jag vill!

Gott nytt år!

Hmm!

Det är så himla typiskt mig att ha beslutsångest om mitt hår! Jag var ju och klippte mig för 2 veckor sen, och nu är jag sugen på en ny frisyr! Men det ska få växa ett tag nu, så får vi se sen hur jag gör!

Idag ska jag och lillasyster Becka åka till pappa och fira jul! Så jag kanske skulle fundera på om jag ska fixa mig och så innan det kanske! :D

Tröttare!

Jag hade skrivit ett långt inlägg, ett sjukt bra inlägg egentligen om jag ska se det ur mitt perspektiv.. Men det ska jag inte just nu, diskussionen har varit uppe så många gånger om precis det jag tänkte skriva om.. Så jag tar inte upp det mer, nu vänder jag och går.


Men jag är nöjd ändå!

Trots att jag är less så kommer det ändå nåt bra av det! Jag var och köpte block och tushpennor idag, och har fått en del gjort av det! Jag har gett mig på att rita "kladd"! Det är i princip meningen att det ska vara så enkelt att det ska kunna se ut som ett litet barn har ritat det, visst låter det lätt!? Men det är inte så lätt när man övat hela livet på att vara perfektionist, för att sen försöka bryta ner det och inse att det inte måste vara perfekt! :D I vilket fall så är det kul, därför kan jag hålla på med det hur länge som helst! Och jag har massor av idéer kvar i huvudet som jag ska kladda ner!

Jag är less!

Nu har jag en sån dag igen, när jag bara har tröttnat! Tröttnat på att sitta fast här, tröttnat på samma sak dag ut och dag in! Tröttnat på Flen, och på att det inte finns nåt alls här, tröttnat på att inte kunna ta mig nånstans utan hjälp! Jag hatar att sitta fast här! Jag hade nog verkligen behövt ta mig till systeryster dom här dagarna..

Och nu ska jag gå en sväng till ica med mammsen,
precis som varenda annan jäkla dag.!

Hitta mig!!

Jag pratade med Älin igår, hon jobbade på macken när jag och mamma köpte cigg! Då fick jag veta att dom av mina kompisar (och förmodligen andra som letat efter mig på nätet) som skickat julkort till mig har skickat till fel adress! Det finns en annan som heter likadant som mig på samma gata, men med annat gatunummer! Bummer! Jag finns tydligen inte att hitta på nätet! Nu försöker jag i alla fall lägga till mig så jag ska gå att hitta på eniro! Så då kan man hitta mig om man kan mitt mobilnr i alla fall (och om man inte kan det så får man väl chansa. hahaha!)

Bilderna dååå!

Här kommer en liten blandad kompott! (Kläderna är julklapparna som systeryster och Jonas fick till bäääsen!) Som vanligt får man klicka på bilderna för att de ska bli större!

   

   

   

   




Städa!

Jag och Elin hade mycket trevligt igår, tittade på massa avsnitt av One Tree Hill, spelade kort och yatzy! Strax efter 01 gick vi till Arvid på "efterfest", snacka om att man är trööööött idag! HAHAHAHA, not! I alla fall så gick vi tillbaka till Elin (en trappa upp) runt kvart i två och la oss, vi läste och snackade skit tills vi somnade! :)

Idag har Helenan skickat bilderna från "julafton" hos mamma, så jag bjuder på dom lite senare sen! Håller på att fixa en del andra grejjer i datorn just nu! Så tog jag tag i det där med att städa också, plockade och fixade en stund, tills jag tröttnade och insåg att det ändå inte är nån annan än jag som får se på skiten! Jag städar väl senare kanske! :D

Skööönt!

Jag har haft några jobbiga dagar och nätter, med paniken krypandes i kroppen, som gjort att jag varit orolig och på helspänn hela tiden! Jag har inte fått sova, och när jag väl jag somnat så har jag vaknat av paniken! Men inatt fick jag sova hela natten! Somnade runt 01 och vaknade av att Elin ringde mig runt 11! Så jäkla skönt!

Nu ska jag kliva in i en dusch, och sen dra på mig myskläder! Kvällen ska spenderas hos Elin! Vi ska äta nåt gott, snacka massa skit och glo på nån film eller serie! Lugnt och skönt för våran del alltså! Förmodligen spenderar jag natten där också, det beror väl lite på hur jag känner mig, men det lutar åt det hållet i alla fall!

Och ni som ska "supa" ikväll, ta det lugnt och se efter varandra så ingen somnar i en snödriva nånstans och fryser ihjäl!

Määäh!

Jag vill rita, och jag vill göra det med tusch! Jag fick värsta inspirationen, men så kom jag på att mina tuschpennor suger! Dom luddar och har sig och det blir bara skit! Finns det ingen som kan tipsa mig om riktigt bra pennor som flyter ut bra (inte lämnar massa streck) och som inte luddar upp sig och pappret med det!?

O-M-G!



Jag längtar inte till sommaren bara för solen och värmen och sköna dagar! Jag längtar också efter Sex And The City 2, Kiss, och Sonisphere! 2010 kan bli ett av de bästa åren, ever!


Julafton nr 2!

Idag har det firats hos Nea med mat och fika och julklappsdelning! Mirjam blev superglad för sina klappar! Jag tycker det är så skönt att dom små barnen (som Mirjam och Simon) blir överlyckliga vad dom än får! Och Emmie blev också lycklig igår, men mest över snörena på paketet och inte själva innehållet, haha!
Jag fick en stor överraskning och blev överlycklig jag också när jag fick ny mobil av Nea! Verkligen den allra mest välbehövliga julklappen! Jag håller på att klurar på hur det funkar med allt, samtidigt som det spelas bingolotto (det är avbrott för nyheter nu)! Den verkar i alla fall inte svår att förstå sig på, så det ska nog gå hur bra som helst! :)

Nu ska jag kika lite annat innan det är dags att återgå till bingon!

Pjuh!

Julfirandet hos mamma var toppen! Busade mest en hel del med Emmie och Simon, snackade skit och delade julklappar såklart! Jag visste ju vad det var i de flesta av mina paket, eller i alla fall i dom från mamma! Av Helena och Jonas fick jag massa bra att ha saker, som vin, öl, badgrejjer och sånt! Men den allra bästa julklappen igår kom från Emmie och Simon, det är Simons nya dagiskort, och bild på ungarna sen dom var hos fotografen! :) Helenas kamera var med hela kvällen, ska tvinga henne att skicka bilderna när hon hinner! :)
Senare idag ska jag fira jul hos Nea! Och efter det ska jag till mamma och spela bingolotto med tanterna, hahahaha!

Är jag sjuk!?

Jag börjar tro att det är nåt allvarligt fel på mig! För varje gång jag duschat, fixat håret och tagit på lite smink så känner jag mig verkligen finast i hela världen! Det har inte hört till vanligheterna!
Idag kör jag i alla fall snebena och plattat hår, till det har jag en ganska naturlig make up med lite ljus skimmer-ögonskugga och mascara! På mig har jag ett linne med paljetter vid urringningen och dom gråsvarta stuprören!
Nu önskar ni att jag hade haft en kamera va!? Det gör i alla fall jag! :D

Julafton!

Idag ska det bli julafton hemma hos familjen Johansson (hos mamma)! Becka är där och gammelmoster Birgit har kommit! När Helena och Jonas dyker upp senare ska vi äta julmat, och efter det kommer hela familjen Figaro med barn och barnbarn! Då ska vi fika och dela julklappar! Mysigt värre! :)
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig i ordning!

Med huvudet fullt av ingenting!

Jag har fortfarande ont i mina stackars fötter, och är lite hes! En del människor skulle nog sagt att jag skulle slutat dansa när jag började få ont! Men jag kan inte stå still, när jag är ute och mår bra så bara måste jag dansa och hoppa, skratta och skrika!

Idag vaknade jag ganska sent! Och nu sitter jag här med huvudet fullt av ett virrvarr av tankar som inte går att greppa! Därför ska jag inte skriva om det här, det blir bara fel!
Nu ska jag ta och klä mig och knalla iväg till ica och köpa mjölk (hahahahaha)! Kanske den kyliga luften kan tömma huvudet!

Dear Lord-trött!

Inte för att jag hade räknat med att vara pigg idag, men jag hade inte räknat med att vara såhär trött! Men shit vilken kul kväll det var igår i alla fall! Backyard Babies var bra, och sällskapet ännu bättre! Vi hoppade, vi skrek vi dansade, och vi skrattade! Mina stackars fötter gör så himla ont idag, men det var så värt!
Strax innan ama stängde var vi några stycken som gick hem till Elin och Pontus, där Tobbe redan låg och sov! Vi snackade mest skit och åt strips! Efter en stund dök Kalle och Arvid upp också, då blev det bus med den som hade däckat! Haha, en hel del skratt blev det, så underbart! :D

Nu kanske jag skulle ta och youtube:a "nakenlekar"!? Hahahaha!


Drygare än yes!

Jag vet att det låter kaxigt...
Men FAN vad jag är snygg ikväll! :D

Fan fan fan fan fan!

Ni vet vad det värsta jag vet är va!? Spindlar! Äckliga jävla läskiga spindel-jävlar! Och gissa vad som satt i mitt handfat nyss då!? Så jag spolar vatten för att den lilla jäkeln ska dö! Eller i alla fall kanske simma så långt bort från mitt handfat som det går! Och jag som började bli trött, nu är jag helt uppe i varv igen!
Men vem behöver sömn liksom!? Jag kan ju faktiskt sova länge imorrn, innan det är dags att göra sig i ordning för kvällens äventyr! Jag har valt outfit till imorrn faktiskt! Det blev inte tights, det är alldeles för kallt för tights! Så jag kommer ha dom vanliga jeansen (svart/gråa supertighta stuprör), en svart tubtop, och den korta kavajen! Suupernice!

Nähä, nu kanske jag kan stänga av vattnet!? :D

Wiihaaaa!

Nu är alla julklappar klara! Vissa personer skulle det ju inte köpas dyra julklappar till, menneeeeh, det blev nog en hel del i alla fall! Men jag tycker om att ge bort riktigt fina saker! :D
Jag fick med mig tights och en topp hem till mig själv också, så jag antar att jag har nåt att ha på mig på Lördag nu i alla fall!

Tröttaste!

Jag fick inte sova ordentligt inatt heller! Nu är det nästan så jag är van snart, konstant trött och kan inte sova varken på nätterna eller dagarna, men van! Så fort jag håller på att somna så rycker jag till och blir klarvaken igen!
Idag var det meningen att jag skulle på möte kl 11, men det var visst inställt.. Klockan 12 är det dags för tvättstugan! Så ska jag och mamma hinna gå till gammelmoster! Efter det är det dags att gå till tvättstugan igen, och senare på eftermiddagen ska det åkas iväg för att handla dom absolut sista julklapparna! Ska bli skönt att känna sig färdig med det sen i alla fall!

Nu ska jag se så jag inte glömt stoppa nån tvätt i korgen!

Listan!

Nu ska vi se här vad vi kan bocka av!

- Backyard Babies på Ama på Lördag? CHECK!
- Håller på att få en enorm finne mitt på kinden? CHECK!
- Har ingen aning om vad jag ska ha på mig? CHECK!

Det verkar som att jag är så redo jag kan bli inför helgen alltså!

Bara för att!

Jag kan ju lika gärna uppdatera här, eftersom det där med sömn tydligen inte är min starka sida!

Jag borde ju tala om att jag har klippt mig! Det blev toppat, och sen plötsligt satt jag där och skaffade lugg igen! "Hur vill du göra med luggen?" frågade frissan... "Jag vill klippa upp den så jag kan ha den ligga fram, men lägga den åt sidan också!" svarade jag glatt! Jag som skulle spara ut luggen med resten av håret, men så blev det inte! Nu har jag i alla fall en väldigt snygg och variabel frisyr som luktar gott av mitt nya schampo, så jag är sjukt nöjd!

Jag skulle för övrigt skriva en sak här om dagen som jag glömde! Jag var ju uppe och fikade hos Nea i Söndags! När jag var där övade jag och Mirjam på att skriva kärleksbrev till varandra! Så ville Mirjam att jag skulle visa hur man skriver Sofia och Fia, så jag gjorde en liten lapp åt henne med mitt namn på.. Jag tänkte inte så mycket mer på det där, hon är ju trotts allt bara 4 år! Men när jag hämtade henne på dagis i Måndags hade hon ritat en teckning åt mig, där hon hade skrivit både Sofia och Fia på pappret, HELT SJÄLV!!! Det enda som är "fel" är att S:et är spegelvänt, men vad sjutton gör det då!? Jag är ändå världens stoltaste storasyster och ska rama in den där teckingen!

Jag får väl bjuda på det då!

Här har ni lite bilder och en video att spana in! Jag lovar att vi inte ser normala ut, men så är vi ju inte som alla andra heller, men vem vill vara det egentligen!? :D Jäkligt kul hade vi i alla fall! (Klicka på bilderna för att se dom större!)

   

   

   

  




En till knepig natt!

Inatt har jag fått sova, i alla fall en timme åt gången! Sista gången jag vaknade runt 05 vaknade jag av att jag drog ur min piercing i näsan! Vad är det som pågår i min kropp just nu?! Jag har en känsla som vägrar försvinna! Och jag kan inte sätta fingret på vad det är för känsla, och jag vet inte vart den kommer ifrån!

Nu håller systeryster på att skicka alla bilderna i alla fall! Hinner inte lägga upp dom nu, har en del att stå i under dagen! Men dom kommer upp när jag är hemkommen igen!

Sömnlöst!

Idag är jag riktigt seg, jag fick inte sova ett skit inatt! Jag var as-trött och släckte och la mig tidigt, ändå låg jag klarvaken i sängen hela natten! Vanligtvis brukar jag hållas vaken av tankar och funderingar, men huvudet var helt tomt! Jag drömde en stund när jag låg och stirrade in i väggen, vet dock som vanligt inte vad! Knepig natt!

Igår var jag hos Nea och fikade och busade med Mirjam! Mirjam och jag kom fram till att vi ville baka pepparkakor och måla naglarna, så om ett par timmar ska jag hämta henne på dagis så ska vi ta tag i det där! Innan det ska jag försöka få ner nåt ätbart i magen, och slå in ett par julklappar! :) 
Och ikväll hinner förhoppningsvis
Helenan skicka bilderna och det vi tog i Sthlm, så då åker dom direkt upp här! :D

Det snöar på söder!

Små små flingor singlade ner nyss i alla fall! Nu sitter vi hos systeryster på söder, har precis ätit! Och nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och passar på att sno hennes lilla mini-pc! 19.15 går tåget hem igen, och samtidigt som jag är trött och längtar efter mitt hem, så vill jag inte åka härifrån! Vi har haft en bra dag fylld av många skratt! Strosning i gamla stan, i city, och på söder har det blivit! Finfina (!?) bilder har vi tagit med systerysters kamera som jag bjuder på nån gång när hon skickar dom! :)

Besviken!

Jag är så lessen över att mina fiiina vita puma skor inte längre är vita! Det händer ju varje gång man köper vita skor, tillslut är dom för skitiga för att räddas, men ändå blir man lika besviken! Och nu sitter jag och funderar på om jag orkar gå i höga skor hela dagen imorrn, men det gör jag ju inte det vet jag ju redan! Så då får jag ha dom numera fula gulgråbruna puma skorna! Pest! Eller så rotar jag ju fram mina converse med högt skaft ur garderoben!
Sen tar jag och går och lägger mig så jag är pigg och fräsch imorrn! Bra så!

Mörkt!

Klockan är snart 4 och det är redan mörkt! Jag börjar verkligen längta efter våren nu, och då har vi inte ens fått snö än! Pest!

Idag är en riktig slö-fredag! Jag bara lyssnar och lyssnar på Melissa Horn! Och jag kan inte sluta heller, det är så bra och går bara rakt in i hjärtat! Nu har jag precis kommit ut ur duschen, och med omsorg valt ut kvällens outfit: svarta mysbyxor och en alldeles för kort chock-rosa huv-tröja! Ikväll blir det bara ta det lugnt och kika på idol finalen! Och imorrn blir det att gå upp tidigt och ta tåget till Sthlm! Äntligen, jag har verkligen längtat länge nu!

Tankar om Nobelmiddagen!

Jag tittade på böjan av banketten när jag drack kaffe hos mammasen, och hörde då att middagen kommer att pågå i 4 timmar! Man måste alltså sitta helt still på sin plats vid sitt bord, i 4 timmar!? Då börjar jag såklart fundera... Vad händer egentligen om man blir jätte-jätte-jätte-bajsnödig!? Till exempel om man är laktosintolerant och det är grädde i såsen, vad gör man då? Bajsar på sig?? Alla människor bajsar ju faktiskt, till och med Drottningen! Sen funderar jag ju självklart hur man orkar sitta och äta i 4 timmar? Jag tröttnar ju efter 15-20 minuter på att sitta still! :D

Ååh så bra!

Med minnet av roliga kvällar och gamla goda vänner kom också minnet av en massa bra musik som jag inte lyssnat på på evigheter! Lyssna bara på den här!



Såååå bra!!!


Ja finner inga ord!

Om jag hade glömt den här videon för längesen? Om jag till och med hade glömt den kvällen? Svar: JA! Men blotta synen av det här igen fick mig att asgarva och minnas så mycket roliga saker! Och det jag skrattar allra mest åt är systeryster Helenans hicka! :D


Mitt (fina) hår!

Jag har ju färgat det igen men det har inte blivit nån bild eftersom ingen kamera funkar! I vilket fall så är det mörkbrunt/svart igen, och jag älskar det verkligen och trivs som sjutton med det! Det börjar dessutom bli långt igen och det har väl kännts som att det har tagit evigheter för att det ska hända! I vilket fall så finns det ett problem!!! :D Jag plattar ju alltid mitt hår eftersom jag inte alltid är överens med mina lockar! Men nu är det vinter och därför kallt och fuktigt, så det håller sig inte platt! Jag har leave-in balsam, värmeskydd, och anti-friss produkter, men ändå blir det smålockigt i topparna och frissigt! Idag har jag provat att ha en vämeskyddande spray med mycket stadga i innan jag plattade, det känns som att jag aldrig har haft såhär mycket spray i håret, men det är så värt om det funkar! Om det inte funkar så vet jag inte vad jag ska ta mig till! Kan ni inte tipsa mig om nåt bra!? :)

Fy fanken!

Jag har haft en riktigt bra helg! Egentligen har jag inte gjort så mycket speciellt alls.. Igår fikade jag hos Elin, läste en del, kollade på film (flickan som lekte med elden) och suttit vid datorn! Jag satt vid datorn nästan hela natten och kände mig lite småseg när det var dags att kliva upp i morse, men det var så värt! Idag har det tvättats, och mellan svängarna där hann jag med två promenader till macken! Ikväll har jag tränat, och nu precis duschat! Ska bli riktigt skönt att lägga sig nu känner jag! :)
Dags för ny spännande vecka innehållandes praktik varje dag! Och på Lördag är det dags att åka till Sthlm, där vi ska gå på julmarknad i gamla stan och kanske hinna med nån shopping (ungefär som att vi har ont om tid!? :D)!

Nu skriker min nybäddade säng efter mig!
Gonatt!

Det vuxnaste (dementa) barnet ever?

Årets julkalalender är grym! Superhjältejul med SuperSnällaSilverSara och StålHenrik! Jag har ju gillat det barnprogrammet hela tiden, så det är kanske inte så konstigt att jag också gillar kalendern! Kollar alla avsnitt, och jag har dessutom en chokladkalender med Cars!

Inatt låg jag vaken och undrade om man kan bli dement vid 24 års ålder! Jag började nämligen fundera på om jag inte hade ett par nya vinterstövlar från förra vintern nånstans, men kunde inte komma på vart jag hade gjort av dom, eller hur dom såg ut! Jag var nästan säker på att pappa och Nea köpte stövlar till mig förra året, och ju mer jag funderade kom jag på vart och när vi köpte dom! Gick upp och kikade lite och hittade skokartongen men den var ju tom, men då var jag i alla fall säker på att jag hade nya stövlar! Då blev jag arg för att jag inte minndes vart jag gjort av dom och för att jag inte kunde komma på vad det var för stövlar, men klockan var ju för mycket för att riva ut hela klädkammaren, så det första jag gjorde imorse var att riva ut alla prylar och leta, och jag hittade dom minsann längst där inne! Så nu är jag nöjd!

Lussebullsbak!

Imorse var det uppstigning tidigt för att baka lussebullar hos mammsen! Vi bakade av Älins recept (som ni kan hitta här)! Dom blev så himla fula, men supergoda!
Sen har vi varit upp till ica och handlat, och haft fika-besök av en bekant hela eftermiddagen! Vi har också åkt runt till olika affärer här i flen och kikat lite!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på! Jag har lite beslutsångest, antingen börjar jag läsa män som hatar kvinnor (har fått låna alla 3 böckerna), eller så lägger jag mig och tittar på flickan som lekte med elden! Dagens i-landsproblem? Haha!

Äliiiiin: jag vill snarast ha en bild på tattueringen(/tattueringarna?), TACK! ;)

Aktiv dag!

Idag har jag åkt med Elin till BP´s och köpt ljus! Efter det åkte vi upp till ica och handlade fika, sen har vi suttit hos Elin och spelat kort och snackat skit mest! Kom hem och åt mat, sen har jag städat! Rotat ur garderoben (igen), slängt ut lite skit, men klämt in en hel del igen! Jag har också lyckats sätta upp mina julstjärnor! Strax ska jag gå till mamma och dricka lite kaffe! När jag kommer hem igen hade jag tänkt mig att ta en svängom med dammsugaren och diska! Men det blir nog ganska sent, för så gör ju grannarna! ;)

Idag köpte jag biljett till Backyard Babies 19/12, det borde ju betyda att jag har bestämmt mig för att gå alltså! Sen med vilka det blir och vart jag ska vara är ju en helt annan fråga!