Idag har jag sommrigt linne och barbie-ros...

img_20120530_221 (MMS)

Idag har jag sommrigt linne och barbie-rosa naglar! Snyggt så!


Trodde att jag skulle kunna blogga båda bi...

Trodde att jag skulle kunna blogga båda bilderna i samma inlägg och med rubrik, men det gick åt skogen! Nu ska jag och tröttisarna sova!


SMS-inlägg

img_20120529_211 (MMS)


SMS-inlägg

img_20120529_211 (MMS)


Stackars älsklingarna!

Klockan 9 i morse fick jag lämna mina små hos veterinären, sen skulle dom ringa mig när dom var färdiga för att hämtas..  Jättehemskt var det att bara lämna dom sådär! Och sen dröjde det till 15.10 innan jag fick hämta dom! Himla dag att gå sakta! Petra förgyllde min dag i alla fall, vi second hand-shoppade, åt glass och hängde mest, skönt med sällis annars hade jag nog blivit tokig!
När vi kom hem var dom jättegroggy och vinglade runt, satt och gapade och tittade i kors! Det känns i mig att se att dom är så himla trötta och sega, och dessutom får jag för mig att dom har himla ont och det känns lite jobbigt! Såren är ju öppna och ska läka av sig självt, det måste ju kännas en del! Veterinären sa att jag ska ha lite koll på svullnad och så det inte blöder så mycket, och det gör ont i mig bara av att titta!

Stackars bäbisar, nu ska dom få kärlek!

Idag har jag varit i kholm med sköningen C...

img_20120528_111 (MMS)

Idag har jag varit i kholm med sköningen Charlie (på bilden) hans syster Ebba och hans mamma Älin! Efter det följde jag med till dom och lekte och fick pannkakor till lunch! Värsta lyxen och så himla trevligt! När jag kom hem hade jag fått massa papper angående min praktik som var tokigt, så jag rusade till arbetsförmedlingen och fixade, så det enda jag måste göra imorrn är att bekräfta hos försäkringskassan att papprena är i ordning! Och i morgon ska jag lämna mina små bäbisar till veterinären för kastrering! Iih jag får inte ens vara med dom under dagen sen! Tur att jag ska ringa fk och leka lite med Petra så jag får dagen att gå!


Idag har jag promenerat hela långa vägen t...

img_20120526_130 (MMS)

Idag har jag promenerat hela långa vägen till brogetorp och plockat liljekonvaljer till min mamma! Hon blev himla glad! Nu sitter jag i soffan hos mamma med henne, Becka och Frida och ser på esc! Loreen ärju klart bäst, jösses vilken röst och vilken kvinna! HEJJAHEJJA!!!


Grattis till mig!

Nej, det är inte min födelsedag idag, men idag firar jag ett helt år som icke-rökare! Jag skiter i jante och säger rakryggad att jag är så jävla stolt över mig själv och att jag har klarat det! Jag har klarat det under stunder när jag mått riktigt skit, under fester, och under dagar (och nätter) då jag varit riktigt riktigt röksugen! Jag klarade det genom att tro på mig själv och genom en jäkla viljestyrka! Jag var och är envis som fan, och jag kommer aldrig nånsin börja igen!
Jag har dessutom fått en jäkla massa stöttning av mina nära och kära, även om många (och även jag) tvivlade på att det skulle gå så har dom ändå funnits där!
Tack för det bästa familj och vänner, ni är guld!

Filmkvälls-mys!

Igår kväll hade jag besök av en barndomsvän till mig! Vi snackade massa strunt, kollade på film och gosade med katterna! Hur mysigt som helst!

För övrigt sover jag sämst på grund av katterna, dom väcker mig flera gånger på nätterna! Oerhört tröttsamt är det! I morse försökte Sture sätta på Rufus igen, han är så jädra våldsam och står på honom och biter honom för att han ska ligga still! Stackarsstackarsstackars lilla Rufus!

Nu verkar det i alla fall vara sommar, precis som jag har önskat ett tag!

Och idag har jag varit på praktiken och gjort mönster till en blus! Får se om det blir nån blus som jag tänkt! Haha!

Resten av kvällen tänker jag slappa vid tv´n/datorn!

Kattkräk!

Idag är det katternas stooora ett-års dag!
När dom flyttade hem till mig i september var dom så smååå och snuttiga! Det är dom iofs fortfarande.. Men nu är dom könsmogna och kåta och håller mig vaken hela nätterna, grrrr!!!! Det ska bli skönt när dom blir kastrerade, just nu kan inte tiden gå fort nog!


Vad säger grisen?

Idag har jag pratat med min gris ett par gånger på skype, han är sååå fiiiiiiin!
"Komma Siia" säger han och sträcker ut sina armar för att jag ska kunna lyfta honom, och det gör så ont av saknad i hela mig! Snaaart får jag träffa dom igen hoppas jag! Jag vet att vi ses i sommar, men tills dess är det eeeevigheter..!

Min bästa vän dammsugaren!

Vem behöver nåt annat än dammsugaren en fredagkväll!? Och så har jag bäddat rent också, skönt så!

Fast jag behöver sommar! Nununu behöver jag sommar! Och jag har hittat en bikini som jag vill ha... Men som jag inte alls vet om jag tänker ta mig råd att köpa! Jag har faktiskt typ 3 bikinis som är användbara och relativt nya (en från förra sommaren och två från sommaren innan), dom bör jag kunna ha! Meeeen så är det ju ganska kul med nytt...

Nu ska jag lägga mig i min svala nybäddade säng och kanske drömma om sommaren i stället!


SÅ &/¤#%&"=¤ dyrt!!!!!

Mina katter skulle faktiskt egentligen vilja ha varsin sån här! Kolla alla bilder, den verkar perfekt för att åka bort! Perfekt för att åka till systeryster till exempel med varsin bädd inbyggd i väskan, dessutom är dom utbrytarkungar och tar sig lätt ur burarna (får tejpa alla fästen med massa tejp för att hålla dom inne) så väska vore ju mycket smidigare! Men den större modellen kostar den 869 kr styck! Hujeda mig!

Den knäppa!

För övrigt kan Sture lägga sig och mysa precis hur som helst!


Till exempel såhär!


De senaste!

Jag har bloggat för jäkla dåligt med bilder på senaste tiden, så här är de senaste som jag har lagt upp med mobilen på fejjan!


Såhär brukar Sture och Rufus sova vid mina fötter!


Bästa syster Becka och jag på Träffen i Fredags!


Jag hade tråkigt igår och ordnade regnbågsglass-prickiga naglar!


Jag har beställde två hängen till halsband från olika ställen, grisen kom förra veckan och idag kom namnplattan, jag är så sjukt nöjd!

För övrigt tycker jag att någon verkligen borde köpa mitt
nintendo wii till brakpris!!! Jag har två incest-bög-våldtäckts katter som just blivit könsmogna och Sture försöker förgripa sig på Rufus! Äckliga katter, jag måste kastrera dom och det kommer kosta pengar, jag tänkte dessutom passa på att vaccinera dom samtidigt!

Idag har jag haft kurs, och efter det sminkade jag Petra! Jag borde tagit bild på henne och visat, hon blev så himla snygg!

Och nu ska jag slöa och ta mig en kopp kaffe, skönt så!

Kul helg!

Nu är jag äntligen näst intill frisk! Har bara pyttelite rethosta kvar! Men är det inte det ena så är det det andra, och nu är det mensvärk! Meeen det går ju alltid över det också!

Helgen som gått har varit riktigt kul! I Fredags var jag, chuaffören Micke, Mamma och Cina iväg till Nyköping! Där träffade vi Becka, Annika och Sussie, och skakade våra lurviga (mina nyrakade!?) till Barbados!
I Lördags var vi iväg på 60års kalas i Hälleforsnäs! Där var massa gamla grannar, och många av mina gamla barndomskompisar ("syskon")! Det var riktigt riktigt kul, kvällen bjöd på många härliga diskussioner och skratt!

Planen för den här veckan är praktik, coaching och kurs!
Men innan det blir ny vecka ska jag njuta av att lata mig hela Söndagskvällen!

Jag önskar mig sommar!

Jag vill bli bruuun! På-riktigt-brun utav solen! Nu har jag fuskat lite med lotion... Det har ju bara regnat hela dagen idag och då är det ju rätt svårt att sola!

Skönaste!

Det är så himla härligt när lägenheten är nystädad, tvätten är tvättad och sängen är renbäddad! 

Idag har jag beställt ett två hängen till ett väldigt personligt halsband! Hoppas dom kommer snart! Veckan kommer förutom att invänta två paket även bjuda på extrajobb, fönstertvätt hos gammelmoster coaching och praktik! Och till helgen blir det nöjen, på fredag ska jag åka med tanterna (mamma och Cina) och dansa på träffen i nyköping, och på lördag ska vi på 60års kalas!

Nu ska jag lägga mig och halvglo lite på tv!

Dom bästa!

Jag är verkligen så lyckligt lottad som har dom allra bästa vännerna man kan tänka sig! Dom är så fantastiska på alla sätt och vis, och var och en på sitt sätt!

Igår hade vi (Petra,
Älin, Sara och jag) överasknings-tjej-kväll för Jenny som fyllde år för en månad sen (det krävdes en del planering för att det skulle passa oss alla)! Vi åt panerad rödspätta med potatis, spenat och ärtor, gott! Sedan åt vi snacks och pratade om allt mellan himmel och jord och framför allt skrattade vi hela kvällen! Underbart!

Idag ska jag tvätta... Och så ska jag städa lite! Det behövs, det är skitigt! Jag har liksom inte orkat nu när jag är sjuk.. Egentligen känner jag mig himla seg idag också, men jag orkar inte se på skiten!

Men innan jag sätter igång ska jag ta en kopp kaffe!

FY FAN för halsen!

Idag var jag till vårdcentralen, det skulle inte ta så lång tid sa dom när jag ringde.. Men jag satt där i över två timmar! För att få svaret att jag är svullen och har rodnad men att proverna inte visar nåt så troligtvis är det virus och då finns inget att göra.. Skitskitskitskit! Jag har så sjuuukt ont just nu, jag är inte den som gärna klagar över att jag har ont i onödan, men nu har jag verkligen ont! Det bränner och spänner och pulserar, och jag kan inte svälja utan att tårarna rinner! Inget hjälper, halstabletter hjälper inte, te hjälper inte, vatten hjälper inte..

B.L.Ä!

Det blev inget av med det!

Jag blev inte korthårig! Samtalade lite med min frisör som avrådde mig pga min struktur på håret och lite sånt, jag skulle inte kunnat styla det som det ska stylas, och då hade jag bara blivit besviken! Däremot blev jag toppad, och mörkare blond! Nöjd!


I´m bored!

Jag har fortfarande sjukt ont i halsen och är täppt i näsan! Känns liksom som att hela huvudet är svullet! Hur vet jag egentligen om det är pollen eller nåt annat??

Dagarna i Stockholm var underbara! Han är så fin lilla Grisen! Han är så duktig på typ allt och kommunicerar så bra, berättar saker och talar om vad han vill! Jag kan inte ens börja förklara allt han gör, det skulle bli ett flera sidor långt inlägg! I Lördags drack vi lite vin och tittade på film med Maria, och i Söndags mötte vi upp Maria och gick och shoppade nästan hela dagen på Bromma Blocks! I måndags var vi också en sväng oxh shoppade, och på kvällen hade vi fest för Jonas som fyllde år! En riktigt kul kväll med trevliga människor! I går tog vi det väldigt lugnt och fikade med Jonas familj innan det var dags att åka tåget hem igen! Såklart har jag myst och pussats med Grisen hela helgen också! Om jag saknar dom redan!? JA.

Jag är sugen på att kapa av mig håret.. Alltså riktigt riktigt sugen! Men jag är lite rädd att det bara är ett infall och att jag kanske ångrar mig sen... Men sen är det ju liksom bara hår, det växer ju ut igen! Och håret kanske behöver kapas ordentligt för att få tillbaka sin fina struktur.. Iiiih!

Skit i det, solen skiner och nu tänker jag gå ut och njuta av det!

Tänk att igår på dagen och igår kväll låg ...

2012-04-30_14_47 (MMS)

Tänk att igår på dagen och igår kväll låg grisen med mig i "min" säng och sov, och ikväll ligger jag i min säng och saknar honom!