B-L-Ä! (Fast en bra dag!)

Idag var det dags att ta tag i det där med stor-röjning av lägenheten! Är inte helt och hållet färdig ännu, i morgon ska det bäras ut databord och annat skit till soporna, och dammsugas och sånt! Men det där med att röja är fanken inte bra egentligen! Jag har haft en hel del idéer om hur jag skulle vilja göra om i min lägenhet, men nu har jag verkligen kommit på hur jag vill ha det, och den här gången känns det verkligen RÄTT! Det känns som att jag har kommit på den bästa lösningen för min lilla lägenhet för att få in allt jag behöver men ändå får plats att röra mig! Men för det krävs det ju en massa pengar, och det funkar ju inte så bra med det!
Det är ju ingen större idé att förklara specifika detaljer här eftersom de flesta kanske inte vet hur det ser ut i min lägenhet! Men jag skulle i alla fall vilja bli av med min stora bokhylla, så vill jag flytta på soffan, och sen vill jag köpa ett skrivbord, en ny mindre hylla, en byrå, och foto-lister till väggen! Köpa lite triss imorrn då kanske? =D

I kväll har jag spenderat en stund hos
Robban med några kompisar! Vi har mest fikat och snackat lite skit och tagit det lugnt, helt enkelt en skön kväll!

I går fick jag för övrigt mms från min systeryster! Så här såg mosters älskling ut igår:



Iklädd presenter som han fått av mig (t-shirten och nappen)! Jag älskar t-shirten, den kommer från RockeFella, finns mycket snyggt från det märket!


Kommentarer
Postat av: helena

Nehe du serrö nappen är från linda o cina :p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback