Börjar bli nöjd!

Det där med rensning börjar bli klart! I alla fall den fysiska delen, den psykiska också förresten! Varför slösa energi där man inte får någon tillbaka? En del människor borde verkligen tänka sig för, mina andra chanser att ge bort börjar ta slut. Jag orkar helt ärligt inte gå in på detaljer vad gäller vissa saker, de som behöver veta vet redan.

För övrigt borde jag skicka ett ENORMT STORT TACK till Petra som varit min bitch idag när jag rensat! OJ så mycket skit som åkte ut i soporna, det känns fruktansvärt skönt! Medans vi rensade hann vi prata om massa skoj saker också, jag och Petra är bra på att prata om väldigt mycket saker! På eftermiddagen åskade och regnade det som sjutton! Så himla mysigt var det!

Jag skulle kunna skriva så mycket mer, men det är helt fel plats! Vissa ämnen kan jag (eller mera vill jag) inte ta upp i bloggen! Men jag skriver om det till den som behöver veta, och det är väl viktigast! :)

<3




Ja just, kommenterar ni så måste jag ju svara!

Nea: Jag bjuder absolut på mat, tacco-paj blir det! Bara att dyka upp! :)

Älin: Det allra värsta är att det inte ens var gamla knasiga sms, de var bara från Januari (ja, i år) och fram tills nu! :D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback