Ett jävla gnällande!

Ska man verkligen behöva be om ursäkt och trippa på tå runt vissa människor bara för att man är smal ("spinkig")!? För att livet tydligen är helt fantastiskt och perfekt om man bara är smal?? Men faan öppna ögonen, man är fortfarande samma människa, oavsett hur man ser ut! Har ni tänkt på att om någon inte gillar er kanske det inte alls beror på hur ni ser ut, utan hur ni beter er (med andra ord väx upp)! Sluta klaga på hur alla andra ser ut, och gör nåt åt erat utséende, för om man vill så kan man faktiskt gå ner i vikt, men då får man väl faktiskt lyfta röven ur sin stol och röra på dig lite!
Och livet är faktiskt långt ifrån perfekt för att man är smal! Tror ni det verkligen att det är så jävla kul att till exempel inte kunna hitta några jeans som sitter perfekt och tight, för alla byxor bara hänger, eller tror ni det är roligt att vara 23 år gammal och fortfarande kunna gå och köpa kläder på barnavdelningen!? Så kul är det inte! (Och ja, jag har försökt att gå upp i vikt, men jag kan inte! Och det är minst lika jobbigt som att försöka banta!)
Och så säger ni att ni vill bli smala så ni kan få killar!? Ja men sluta göra er själva till sexgalna objekt, så kanske killarna också vill ha er för mer än just sex! (Och wtf´s upp med att jaga alla dessa killar som är upptagna!? Satsa på en riktig kille som är singel så kanske det går liiite lättare!) GRR!

Enda anledningen till att ni snackar skit är för att ni tror att alla smala tjejerna är snyggare än er, men snyggheten sitter inte bara på utsidan! Och om ni fortsätter snacka skit om alla som ser ut på ett visst sätt så framställer ni er själva bara som avunsjuka små människor som tycker synd om sig själva, så sluta!

Kommentarer
Postat av: Lotta

ajdå det där låter inge vidare....

2008-07-02 @ 23:20:52
Postat av: Urban

kan man gissa vem du syftar på?

Postat av: lillan

Skiitbra inlägg=)







www.metrobloggen.se/Trican

2008-07-10 @ 10:17:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback