Stöd WWF:S Earth Hour?

Det är en jäkla debatt om huruvuda man stödjer, eller inte stödjer WWF:S Earth Hour, då en miljard människor över hela världen släcker lamporna en timme för miljön! Det här kommer äga rum den 28 mars mellan 20.30 och 21.30!
Frågan är hur många som verkligen kommer att släcka lamporna? Och om det inte vore bättre att få fler människor att oftare stänga av lampor och elektronik hemma?

Jag kommer förmodligen i alla fall sitta ensam hemma denna kväll (det är en lördag), så då kan man ju passa på att tända massa ljus, krypa under en filt, och kanske läsa en bok eller nåt! Om man är två (tillsammans med nån) så kan man ju förslagsvis släcka, stänga av all elektronik, och sina telefoner och bara ägna sig åt varandra (hur man vill göra det väljer man ju själva)! Eller varför inte göra hela kvällen till en fest med massa vänner? Inga lampor tända på hela natten, ingen tv, ingen dator, ingen musik, bara goda vänner, nåt gott att dricka, och passa på att bara umgås och ha kul?

Tänker ni stödja Earth Hour?


Kommentarer
Postat av: Nea

Låter som en kanonbra idé! Sen tycker jag väl allmänt att man kan som du skriver gärna bli bättre på att stänga av teve,dator mm,o bli bättre på att umgås!

kram

2009-03-20 @ 09:17:12
Postat av: Carro

Earth Hour? Njae, tror inte det. Bättre att lära sig att stänga av saker under tiden man inte använder dem och släcka lampor i de rum där man inte är för tillfället :)

Postat av: Nea

Ps,när var det ni skulle iväg? Vi har oxå bokat,den 12 juni,hehe

2009-03-20 @ 18:00:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback