Känsliga läsare varnas!

Sen vi fick komma hem så har det faktiskt lugnat sig en hel del med sammandragningarna! Igår kväll fick vi dock åter göra ett besök på förlossningen pga blod i flytningarna. (jag varnade eller hur!) Eftersom vi redan legat inne två veckor blev jag såklart orolig och ringde till förlossningen som tog emot oss för en koll! Vi fick göra ctg, undersökning, vul och vanligt ul! Det visade sig vara lugnt, troligen någon irriterad slemhinna! Kom hem sent, men lugna och lättade! 

Idag var vi inne på eftermiddagen, då hade vi en bokad tid med läkaren för att ordna sjukskrivning och olika intyg på att vi varit inskrivna på sjukhus. Efter det åkte vi och åt, sen åkte vi och spenderade presentpengar på babyproffsen! Det blev en skötbädd, varsin kudde till vagnen, regnskydd och insektsnät till vagnen! Babyproffsen har tvillingrabatt så när man köper två lika av nåt så får man 10% rabatt, helt perfekt! Efter shoppingen åkte vi och hälsade på Chrissie och Rille i nya lägenheten och gofikade!

Jag vilar ju mest hela dagarna sen vi kom hem (eftersom det är det jag ska), men har ändå hunnit med lite kul! Har till exempel varit ute och förevigat gravidmagen med hjälp av bästa Älin! Det blev så fantastiskt vackra bilder! Har också haft besök, dels av en gammal kompis till Daniel och hans fru som kom på snabbvisit med superfina kläder till grabbarna! Petra har också varit och hälsat på! Vi har varit på husvisning (inget hus för oss) och hälsat på vänner till Daniel där det bjöds på lyx-fika och trevligt prat (mest om barn då dem också är i väntans tider)! Cina har hälsat på och vi fick små bodys i stl 44 till killarna! Jag har dessutom hämtat paket på posten från Nea med bok, tidning, fotsalt och fina foton! 

Vi blir så bortskämda med sällskap, fina ord, fina meddelanden, omtanke och presenter! Vi är extremt tacksamma för varenda sak vi får! Ni säger ofta "det var inte så mycket", men för oss är det massor! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback