Härlig dag!

Vilken skön dag hemma det har varit! Att sova och vakna i sin egen säng var SÅ skönt! 
På eftermiddagen åkte Daniel iväg till malmköping för att hämta mina nycklar och tvätta lite! Jag fick besök av bästa Älin, som hade med sig fika och massa lyxigt gottis! Dessutom diskade hon och fixade fint i köket, och så snackade vi massa strunt! Riktigt fint att känna sig normal en stund och inte bara känna sig gravid och orolig över en tidig förlossning! Under eftermiddagen kom också mamma, peter och cina med rabarberpaj och vaniljsås! Jag blir riktigt bortskämd!

Världens bästa sambo har donat hemma och varit så grym hela kvällen! Tvättat bäbiskläder och lakan, skurat balkonggolvet och ställt ut möblerna där ute, lagat mat, och burit upp saker som skulle upp på vinden! Fenomenal!

I morgon ska vi tillbaka till sjukhuset och göra ctg och ultraljud. Om det ser bra ut så får vi fortsatt permis, annars blir vi kvar! Men den här gången har vi packat och är redo för sjukhusvistelse i alla fall! På vägen till eskilstuna ska vi hämta det vi tvättat i malmköping också så har vi fulla väskor sen! Hoppas såklart på fortsatt permission, men väskorna lär få stå packade och redo framöver!

Håll tummarna för oss imorrn! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback